Senior Landschapsontwerper Wij zoeken een enthousiaste senior landschapsontwerper die zich ook thuis voelt binnen de stedenbouw. Je gaat bij ons aan het werk met ontwerp en onderzoek binnen uiteenlopende schalen, variërend van een bijzonder daklandschap tot een complexe grootschalige gebiedsvisie waarin landschap, infrastructuur en stedenbouw samenkomen. Veel van onze projecten hebben een stevige sociale component, affiniteit hiermee en eigen ideeën zijn een pre. Je wordt onderdeel van een divers ontwerpteam en werkt intensief samen met andere ontwerpbureau’s, hierdoor kunnen we ontwerpopdrachten op verschillende manieren insteken en onderzoeken. Omdat je vaak met veel verschillende partijen samenwerkt en in bijna elke opdracht met diverse stakeholders te maken hebt, komen ervaring met overleg, presentatie en het geven van workshops goed van pas.  Je bent in staat om zelfstandig te werken aan een ontwerp, het projectmanagement te coördineren en 1 of 2 andere collega’s aan te sturen. Je hebt uitgebreide technische en ontwerpkennis van beplantingen. Je beheerst Autocad, het Adobe pakket en minstens één 3d-programma en je kunt je ideeën op een heldere en aantrekkelijke manier verbeelden. Daarnaast is het essentieel dat je de Nederlandse taal machtig bent en je goed in het Engels kunt uitdrukken omdat zowel een deel van de werknemers als een deel van de projecten internationaal zijn. Je functioneert op HBO/WO-niveau met een opleiding als landschapsarchitect of –ontwerper. (Larenstein, WUR) Een aanvullende opleiding tot stedenbouwkundige is wenselijk (bijvoorbeeld Academie van Bouwkunst of TU). Aanstelling:  40 uur per week. Opleiding: Larenstein, WUR, TU, AvB of gelijkwaardig. Werkervaring: minimaal 5 jaar Reacties, bestaande uit een motivatie, cv, referentie en portfolio (maximaal 10 MB), graag voor 16 maart 2017 aanstaande richten aan rotterdam@jeng.nl t.a.v. Beatrice Pialoux. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 20 maart. Juurlink [+] Geluk/CULD is een ontwerpbureau voor stedenbouw, landschap en architectuur. Wij staan voor geïntegreerd ontwerp binnen de disciplines en vakmanschap in complexe situaties. Communicatie en innovatief ontwerp is onze manier om tot een veerkrachtig resultaat te komen.  Onze projecten zijn ingebed in hun sociale en culturele omgeving. We ontwerpen met een sterk gevoel voor de identiteit van de plek wat vaak leidt tot een simpele uitkomst als het maken van een ‘place to be’. Plekken hebben intrinsieke waarde nodig om tot bloei te komen.

jobs

  • [ hide text ]
<>

Senior Landschapsontwerper

Wij zoeken een enthousiaste senior landschapsontwerper die zich ook thuis voelt binnen de stedenbouw. Je gaat bij ons aan het werk met ontwerp en onderzoek binnen uiteenlopende schalen, variërend van een bijzonder daklandschap tot een complexe grootschalige gebiedsvisie waarin landschap, infrastructuur en stedenbouw samenkomen. Veel van onze projecten hebben een stevige sociale component, affiniteit hiermee en eigen ideeën zijn een pre.

Je wordt onderdeel van een divers ontwerpteam en werkt intensief samen met andere ontwerpbureau’s, hierdoor kunnen we ontwerpopdrachten op verschillende manieren insteken en onderzoeken. Omdat je vaak met veel verschillende partijen samenwerkt en in bijna elke opdracht met diverse stakeholders te maken hebt, komen ervaring met overleg, presentatie en het geven van workshops goed van pas.

 Je bent in staat om zelfstandig te werken aan een ontwerp, het projectmanagement te coördineren en 1 of 2 andere collega’s aan te sturen. Je hebt uitgebreide technische en ontwerpkennis van beplantingen. Je beheerst Autocad, het Adobe pakket en minstens één 3d-programma en je kunt je ideeën op een heldere en aantrekkelijke manier verbeelden. Daarnaast is het essentieel dat je de Nederlandse taal machtig bent en je goed in het Engels kunt uitdrukken omdat zowel een deel van de werknemers als een deel van de projecten internationaal zijn. Je functioneert op HBO/WO-niveau met een opleiding als landschapsarchitect of –ontwerper. (Larenstein, WUR) Een aanvullende opleiding tot stedenbouwkundige is wenselijk (bijvoorbeeld Academie van Bouwkunst of TU).

Aanstelling:  40 uur per week.
Opleiding: Larenstein, WUR, TU, AvB of gelijkwaardig.

Werkervaring: minimaal 5 jaar

Reacties, bestaande uit een motivatie, cv, referentie en portfolio (maximaal 10 MB), graag voor 16 maart 2017 aanstaande richten aan rotterdam@jeng.nl t.a.v. Beatrice Pialoux. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 20 maart.

Juurlink [+] Geluk/CULD is een ontwerpbureau voor stedenbouw, landschap en architectuur. Wij staan voor geïntegreerd ontwerp binnen de disciplines en vakmanschap in complexe situaties. Communicatie en innovatief ontwerp is onze manier om tot een veerkrachtig resultaat te komen.  Onze projecten zijn ingebed in hun sociale en culturele omgeving. We ontwerpen met een sterk gevoel voor de identiteit van de plek wat vaak leidt tot een simpele uitkomst als het maken van een ‘place to be’. Plekken hebben intrinsieke waarde nodig om tot bloei te komen.